image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo a răbufnit după ce a fost acuzat de viol: Reacția dură a starului lui Juventus

Cristiano Ronaldo a rupt tăcerea după ce a fost acuzat de viol. Starul de 33 de ani neagă cu vehemență episodul scos la lumină de presupusa victimă Kathryn Mayorga.

"Resping cu fermitate orice acuzatie care a fost făcută la adresa mea. Violul este o crimă abominabilă care se opune felului în care sunt eu și lucrurilor în care cred. Refuz să alimentez spectacolul mediatic creat de oamenii care caută să se promoveze pe seama mea. Sunt împăcat și asta mă va ajuta să aștept în liniște rezultatele acestor investigații", a spus Ronaldo, pe contul personal de Twitter.

Totul s-ar fi întâmplat în dimineața de 13 iunie 2009, într-un hotel al unui cazinou din Las Vegas. În acel moment, Ronaldo era în vacanță, alături de cumnatul său și de vărul său. Mayorga lucra într-un club de noapte din cadrul cazinoului respectiv și l-a întâlnit pe fotbalist în foaierul VIP.

Potrivit informațiilor din presă, în timp ce Kathryne se schimba, Ronaldo a intrat peste ea, s-a dezbrăcat și i-a spus că vrea să facă sex. "S-a așezat în genunchi și mi-a spus că în 99 la sută din cazuri este un băiat bun. Nu știu ce să zic despre restul de 1 la sută", ar fi spus Kathryn, citând vorbele lui Ronaldo. "Scopul acestui proces este de a-l face pe Cristiano Ronaldo responsabil, într-un tribunal, pentru rănile cauzate lui Kathryn Mayorga și consecințele acelor răni".

Schimb de replici între cei doi

Kathryn Mayorga şi Cristiano Ronaldo au avut un schimb de replici în ultima perioadă. Primul atac a venit din partea fostului model. "Acest tip, care e atât de faimos și atât de sexy, e un ratat și o mizerie. A început să mă împingă foarte puternic și a început să facă diverse lucruri cu mine, să mă atingă și să mă tragă. L-am împins și am tot spus: nu!". Puțin timp mai târziu, Ronaldo a tras-o într-o cameră și a violat-o în timp ce ea striga: "nu, nu, nu!", a spus Kathryn Mayorga pentru Der Spiegel.

Replica lui Ronaldo a venit după partida pe care Juventus a câştigat-o în faţa celor de la Napoli. Cu zâmbetul pe buze, Cristiano a spus: "Nu, nu, nu, nu, nu. Ce au spus? Fals. Ştiri false!", după care a detaliat: "Vor să se promoveze şi se folosesc de numele meu. E normal. Vor să fie faimoase folosindu-se de numele meu, dar aceste lucruri fac parte din viaţa mea. Totul e bine, sunt un om fericit".

Cristiano Ronaldo (33 de ani) are 4 copii: Cristiano Ronaldo jr. (8 ani), gemenii Mateo Ronaldo și Eva Maria dos Santos (născuți în iunie 2017) și Alana Martina, fiica portughezului cu fotomodelul Georgina Rodriguez (născută în noiembrie 2017).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: