image
Sursa foto: digisport.ro

Femeia care l-a acuzat de viol pe Cristiano Ronaldo și-a retras plângerea

Fotbalistul Cristiano Ronaldo a fost acuzat de o femeie, Katheryn Mayorga, că ar fi violat-o. După ce aceasta a deschis proces în septembrie anul trecut, acum și-a retras plângerea împotriva sportivului.

Notificarea de retragere a plângerii a fost depusă luna trecută la un tribunal din Nevada, însă Katheryn Mayorga nu a specificat dacă a ajuns la un acord cu Ronaldo privind acest caz, scrie mediafax.ro.

Procesul în care Mayorga îl acuza pe Ronaldo de viol fusese redeschis de autorităţile din Las Vegas, iar fapta s-ar fi petrecut pe 13 iunie 2009, într-un hotel. În plângerea pe care a depus-o a doua zi, Mayorga a refuzat să ofere numele atacatorului, pe care l-a descris drept „un celebru jucător de fotbal”.

Pe 27 septembrie, Mayorga a explicat că i-a fost teamă să nu fie umilită public şi să suporte eventuala răzbunare a superstarului portughez, lucru consemnat la un tribunal din Las Vegas.

Într-un document publicat de către nemţii de la Der Spiegel, Cristiano Ronaldo, în vârstă de 33 de ani, a recunoscut, într-o declaraţie dată în 2009, că Katheryn Mayorga, în vârstă de 35 de ani, a spus „nu” şi „stop” de mai multe ori înainte să întreţină relaţii sexuale într-o cameră de hotel, în 2009, în Las Vegas.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: