image
Sursa foto: cancan.ro

Horoscop: Taurii riscă să fie „răpuși” de gânduri negre astăzi

Nativii din zodia Scorpion sunt iritați astăzi de orice dialog sau colaborare.

Horoscop 17 decembrie 2018 - Berbec

Te grăbești în tot ce faci, ca și cum ai avea prea multe pe cap și vrei să scapi de ele. Poate ar fi mai bine să îți exersezi răbdarea, ca să le faci și bine, nu doar repede.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Taur

Este important să nu te lași cucerit de gândurile negre, mai ales cele care te descurajează, grijile care te fac să te gândești la conflicte care ar putea să nu apară niciodată.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Gemeni

E prea mare viteza cu care ajungi la anumite concluzii astăzi și deși îți convin, nu vor duce la nimic bun. Poate că totuși, ar trebui să fii mai atent.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Rac

Ai un dezavantaj pe care îl vei observa chiar de la primele ore, te aștepți ca lucrurile să meargă într-un anumit fel și situația evoluează cu totul și cu totul altfel.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Leu

E prea multă agitație în jur ca să te poți concentra pe ceea ce contează pentru tine. Poate că ar trebui să dai o mână de ajutor la rezolvarea unor probleme, ca să ai parte de liniște.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Fecioară

Sunt posibile neplăceri, mai ales în legătură cu banii sau orice alt fel de resurse. Important e ce soluții vei găsi, nu cât de tare te vei necăji din cauza acestor probleme.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Balanță

Insiști asupra unor idei care ar trebui să producă schimbări importante și în viața ta și a celor apropiați. Este posibil ca ideile tale să fie bune, dar nu le fi explicat prea bine.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Scorpion

Ești tentat să respingi orice fel de dialog, orice colaborare sau simplul gest de a ajuta pe cineva pentru că ai impresia că toți vor doar să le fie lor bine.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Săgetător

Trăiești un fel de avalanșă a posibilităților care nu e deloc o fericire, așa cum credeai, pentru că trebuie să faci o alegere clară și nu e deloc ușor.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Capricorn

Pui prea multe condiții partenerilor de cursă lungă și asta va uza prematur structura de rezistență a acestor relații. Știi acest lucru, dar nu îi acorzi importanța cuvenită.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Vărsător

Te ispitește gândul de a face rost de bani și alte privilegii fără efort, speculând anumite situații, ca să le întorci în favoarea ta. Este o păcăleală cate poate deveni dureroasă.

Horoscop 17 decembrie 2018 – Pești

Te atrage puțin cam mult ideea de a vedea doar partea negativă din anumite situații, deși știi că orice evaluare de acest fel nu e corectă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: