image
Sursa foto: fanatik.ro

”Exagerez câteodată, dar sufăr!”. Neymar a explicat prin ce a trecut pe teren la CM 2018

Neymar a vorbit pentru prima oară despre desele simulări de la Campionatul Mondial. Starul brazilian a recunoscut că mai exagerează câteodată și a explicat și de ce a stat întins pe gazon 14 minute, în Rusia.

”Puteți spune că exagerez. Și exagerez câteodată. Dar adevărul este că sufăr pe teren. Când plec fără să dau interviuri nu o fac pentru că îmi doresc să vorbesc doar după victorii.

O fac pentru că încă nu am învățat să vă dezamăgesc. Când par nepoliticos, nu e din cauza faptului că aș fi un copil răsfățat. Nu am învățat încă să fiu frustrat”, a comentat Neymar.

Neymar a fost ținta ironiilor în timpul CM 2018. Câţiva copii legitimați la o echipă de liga a cincea din Elveția, FC Widnau, au fost filmați în timp ce-l imitau pe brazilian, clip care a devenit viral pe rețelele de socializare.

Puștii, toți aliniați, pleacă spre mijlocul terenului, fiecare cu o minge la picior, iar după câteva momente antrenorul strigă ”Neymar!”. Imediat, micuții s-au aruncat pe gazon și au început să simuleze o accidentare.

Cel mai scump fotbalist al lumii a fost luat peste picior şi în Brazilia. Un bar din ţara sa a venit cu o propunere inedită: a oferit o băutură gratuit clienţilor pentru fiecare căzătură a lui Neymar în meciul cu Serbia, ultimul din grupa E a Cupei Mondiale.

Eric Cantona nu l-a iertat nici el pe Neymar. A folosit un troler de culoare galbenă pentru a-l ironiza pe atacantul lui PSG. "Acesta este noul meu bagaj. L-am numit Neymar. În special datorită culorii, dar mai ales pentru asta: abia îl atingi şi se învârte câteva ore", a explicat legenda lui Manchester United.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: