image
Sursa foto: Profimedia

Manchester United vrea să scape de 12 jucători; Lista neagră cuprinde nume grele

Oficialii lui Manchester United pregătesc o adevărată revoluție în această vară.

Jurnaliștii de la Mirror au aflat că 12 jucători vor fi dați afară. Brazilianul Casemiro și danezul Eriksen sunt pe lista fotbaliștilor care vor fi disponibilizați.

Manchester United se află pe locul 7, în afara locurilor de cupe europene, cu 50 de puncte acumulate în 32 de etape, iar conducătorii clubului sunt alertă. Sir Jim Ratcliffe și-a asumat o restructurare masivă și costisitoare a clubului. Primul pas a fost făcut prin concedierea unor angajați, dar în vară urmează marea problemă: plecarea unor jucători.

Jurnaliștii de la Mirror susțin că vor pleca 12 fotbaliști! Printre cei care au bagajele pregătite sunt câteva nume grele din lot, pentru că printre cei care vor fi dați afară se află brazilianul Casemiro, danezul Eriksen, dar și englezul Rashford. În afara celor trei mai sunt pe listă: Victor Lindelof, Aaron Wan-Bissaka, Raphael Varane, Scott McTominay, Mason Mount, Antony, Anthony Martial, dar și Mason Greenwood și Jadon Sancho, fotbaliști împrumutați la Getafe și Borussia Dortmund.

Sursa citată mai spune că antrenorul Erik Ten Hag putea să primească o nouă șansă. Tehnicianul olandez ar fi spus că își va construi lotul pe ”scheletul” următorilor jucători: Andre Onana, Lisandro Martinez, Kobbie Mainoo, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho și Rasmus Hojlund.

Sir Jim Ratcliffe a cumpărat anul trecut un pachet de 25% din acțiunile clubului și a plătit pentru această afacere 1,45 miliarde de euro. El este cel care se ocupă de partea sportivă și care a fost desemnat să construiască o echipă capabilă să lupte pentru titlu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: