image
Sursa foto: mvdpmr.org

Șase oameni au suferit traumatisme în urma unui accident rutier produs în raionul Râbnița

Șase oameni au avut de suferit în urma unui accident produs în raionul Râbnița, după ce șoferul unui autoturism a intrat pe contrasens, iar apoi s-a ciocnit cu un tractor.

Totodată, un alt conducător auto din regiunea transnistreană a avut ghinionul de a rămâne fără propria mașină, pe care a dus-o la un atelier pentru reparații.

Mai mult, cel care a furat automobilul a provocat și un accident.

Regulamentul Circulaţiei Rutiere a fost încălcat de un om, dar, în consecinţă, au avut de suferit şase. Un accident grav s-a produs pe traseul Tiraspol - Camenca, în apropierea satului Jura din raionul Râbniţa. Un bărbat de 45 de ani, care conducea o maşină marca Audi, a încercat o depăşire și a ieșit pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un tractor. În rezultatul impactului, tractorul s-a răsturnat, iar autoturismul a luat foc.

În urma acestui accident, au avut de suferit patru pasageri ai automobilului, şoferul acestuia, precum şi tractoristul. Unul dintre pasageri, un adolescent de 15 ani, a fost internat în Secţia Reanimare a Spitalului Raional Râbniţa.

Iar un locuitor al oraşului Tighina a rămas fără maşina sa, un Audi A6, după ce a dus-o la un atelier auto din localitate. A doua zi, când a venit să-şi ia automobilul, i s-a spus că acesta nu este. Ceva mai târziu, angajaţii atelierului au recunoscut că unul dintre colegii lor a luat maşina şi a plecat acasă cu ea.

Mai mult, fiind în stare de ebrietate, tânărul care avea misiunea să repare automobilul, nu să-l „împrumute” pentru câteva ore, a provocat un accident, ciocnindu-se cu un microbuz de linie, iar apoi a fugit de la locul faptei cu tot cu Audi. El a fost prins ceva mai târziu. În mașină se afla și un amic de-al acestuia. Ambii au fost reținuți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: