image
Sursa foto: Getty Images

Mauro Icardi, tot mai aproape de Real Madrid, după eliminarea lui Inter Milano din UCL

Eliminarea lui Inter din UEFA Champions League e motiv de bucurie pentru Real Madrid. AS anunță că "galacticii" vor să profite de această ocazie și să încerce să-l transfere pe Mauro Icardi la Real Madrid.

Deși a avut o evoluție excelentă în cele 6 meciuri ale lui Inter și a marcat de 4 ori, Mauro Icardi va trebui să se mulțumească doar cu primăvara UEFA Europa League. Frustrarea e cu siguranță mare pentru căpitanul nerrazzurrilor, iar acest sentiment ar putea să-l convingă că e cazul să facă un nou pas în carieră. Ziarul spaniol scrie că astfel, transferul lui Mauro Icardi la Real Madrid a devenit din nou un subiect de actualitate.

Florentino Perez ar putea să facă o ofertă pentru Mauro Icardi chiar în pauză de iarnă. Argentinianul mai are contract cu Inter până în 2021, însă există discuţii pentru prelungirea înţelegerii. Inter vrea să fie sigură că-şi păstrează cel mai important jucător şi e pregătit să-i ofere un salariu mai mare, pentru a nu fi tentat să se transfere. Rămâne însă de văzut dacă Mauro Icardi va ajunge la Real Madrid.

În urmă cu câteva săptămâni, Mauro Icardi a fost întrebat dacă a venit cumva timpul să plece de la Inter, cu destinația Real Madrid. "Mi-am dorit ca Inter să revină în UEFA Champions League și am reușit să facem asta să se întâmple. Acum îmi doresc să facem performanță și să câștig un trofeu cu acest club. Nu cred că e timpul să plec, ținând cont de rezultatele pe care le avem. "Real Madrid? Nu mi se pare momentul potrivit. Şi oricum, mă simt bine unde sunt acum. Îmi doresc să am succes cu Inter" declara în urmă cu câteva săptămâni Icardi, însă ținând cont de cele întâmplate, s-ar putea răzgândi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: