image
Sursa foto: polițiacapitalei.md

Doi frați au furat bunuri de 33 250 de lei dintr-o casă de la Botanica // VIDEO

Doi frați cu vârste de 16 și 24 de ani din capitală au fost reținuți de poliție pentru comiterea a cel puțin două furturi, pe parcursul lunii ianuarie 2019.

Potrivit poliției, primul caz a fost înregistrat pe 22 ianuarie când suspecții au spart ușa și au pătruns într-o casă din sectorul Botanica, de unde au sustras un calculator, un sistem de supraveghere și mai multe instrumente, cauzându-i victimei un prejudiciu material în sumă de 33 250 lei.

Ulterior, cei doi au pătruns la parterul unui  bloc locativ de unde au sustras un cărucior pentru copii deplasându-se într-o direcție necunoscută, astfel cauzând un prejudiciu  în sumă de o mie de lei.

Bunurile sustrase au fost depistate de către polițiști, acestea au fost ridicate și urmează a fi restituite proprietarilor.

În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vina.

Bănuiții sunt cercetați în stare de libertate pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la patru ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: