image
Sursa foto: procuratura.md

Descoperire macabră la Ștefan Vodă: Două cadavre au fost găsite într-o grădină

Două cadavre au fost găsite astăzi într-o grădină dintr-un sat în raionul Ștefan Vodă. Pe acest caz a fost declanșată urmărirea penală.

Procurorii, împreună cu ofițerii de poliție din raionul Ștefan Vodă, au depistat mai întâi cadavrul unui bărbat anterior declarat dispărut fără veste, îngropat în aceeași grădină în care a fost îngropată și victima unui alt omor comis luni, 9 septembrie, caz mediatizat și de presă.

Omorât cu un cuțit și o piatră

Făptașul era în stare de ebrietate, la domiciliul său, unde în urma unui conflict cu victima cu care era în relații ostile i-a aplicat victimei multiple lovituri cu un cuțit și o piatră. Bărbatul a decedat pe loc. Ulterior, cadavrul a fost îngropat de către agresor în grădina acestuia. Cadavrul a fost depistat cu un cuțit înfipt în spate și cu o frânghie metalică în jurul gâtului.

Două cadavre îngropate în aceeași grădină

Pentru ca să asigure caracterul deplin al urmăririi penale, procurorii le-au solicitat ofițerilor de poliție să verifice dacă au fost implicate și alte persoane în comiterea omorului. În context, a fost obținută informația că în aceeași grădină a mai fost îngropat un cadavru, fapt care s-a adeverit. Mai mult, este cunoscută și identitatea acestei persoane, care anterior fusese declarată dispărută.

Potrivit datelor preliminare, bănuitul în omorul celei de-a doua victime este o rudă apropiată primei victime, cadavrul căreia a fost îngropat în aceeași grădină.

La această etapă se întreprind toate acțiunile de urmărire penală posibile pentru elucidarea minuțioasă a ambelor cauze penale.

Noutăţile partenerilor

comentarii: