image
Sursa foto: fc-sheriff.com

Sheriff, calificare dificilă în play-off: Află ce a făcut echipa lui Epureanu

Campioana Moldovei mai are un pas pentru a ajunge în grupele Europa League.

Deși a fost învinsă aseară de Valur cu 1-2, campioana Moldovei a acces în play-off-ul Europa League datorită golului marcat în deplasare. La Tiraspol, echipa lui Goran Sablic s-a impus în primul meci cu 1-0. Echipa islandeză a condus cu 1-0, însă Badibanga, marcator și în partida tur, a restabilit egalitatea. Gazdele au mai punctat odată pe final de meci, dar fără a mai putea influența echipa caificată. În ultima rundă preliminară, Sheriff va întâlni formația Qarabag. Meciurile vor avea loc pe 23 și 30 august.

Este de menționat că ”viespile” au întâlnit echipa azeră și în sezonul trecut, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Atunci câștig de cauză a avut Qarabag, dar în cele din urmă ambele formații au ajuns să evolueze în grupele Europa League.

Echipa lui Alexandru Epureanu, Istanbul Basaksehir, a fost eliminată din competiție. După 0-0 în Turcia cu Burnley, englezii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 1-0, după ce s-a intrat în prelungiri. Căpitanul naționalei a fost integralist.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: