image
Sursa foto: as.com

Cristiano Ronaldo e deja regretat la Real Madrid: Sigur că ne-a lipsit

Real Madrid a resimţit din plin absenţa lui Cristiano Ronaldo încă din primul meci oficial disputat după plecarea starului portughez. "Galacticii" au fost învinşi cu 2-4, după prelungiri, de Atletico Madrid, iar Casemiro a vorbit după meciul de la Tallinn despre plecarea starului portughez la Juventus.

"Sigur că ne-a lipsit Cristiano, însă este deja de domeniul trecutului, nu mai putem face nimic. Cristiano i-ar lipsi oricărei echipe", a declarat mijlocaşul brazilian.

Cristiano Ronaldo a fost vândut de Real Madrid în această vară, la Juventus, pentru 100 de milioane de euro, plus bonusuri.

Starul portughez a marcat 450 de goluri în 438 de meciuri disputate pentru Real Madrid. Este golgheterul all-time al madrilenilor, pentru care a jucat nouă ani.

Casemiro s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 76 al partidei, la scorul de 2-1 în favoarea lui Real Madrid, iar fostul fundaş al "galacticilor", Alvaro Arbeloa, e convins că aceasta este principala cauză a eşecului echipei lui Julen Lopetegui.

"No Casemiro, no party", a postat Arbeloa pe twitter după Supercupa Europei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: