image
Sursa foto: Profimedia

Chelsea i-a stabilit prețul lui Romelu Lukaku

Romelu Lukaku (30 de ani) a fost împrumutat de Chelsea la AS Roma până la sfârșitul sezonului 2023/2024, în schimbul a aproape 6 milioane de euro.

Belgianul și-a recăpătat forma de altădată în tricoul ”Giallorossi”, iar Roma vrea să-l cumpere pe atacantul belgian. Chelsea i-ar fi stabilit prețul.

În acest sezon, Lukaku a jucat în 14 meciuri pentru AS Roma în toate competițiile, iar belgianul a reușit să marcheze nu mai puțin de nouă goluri. Astfel, echipa antrenată de Jose Mourinho vrea ca Lukaku să rămână definitiv la Roma, iar Chelsea ar fi de acord cu această mutare și deja i-a stabilit prețul.

Potrivit celor de la Calciomercato, din sezonul următor, în contractul lui Lukaku va fi introdusă o clauză de reziliere în valoare de 38 de milioane de euro. Pe lângă Roma, mai multe cluburi europene sunt interesate de situația belgianului, iar toate aceste zvonuri garantează că Lukaku va fi din nou unul dintre cei mai urmăriți fotbaliști pe piața transferurilor.

Astfel, dacă va decide să îl cedeze în schimbul acestei sume, Chelsea va ieși în pierdere cu aproximativ 75 de milioane de euro, întrucât londonezii l-au cumpărat pe belgian de la Inter în schimbul sumei de 113 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: