image
Sursa foto: facebook/Maia Sandu

Maia Sandu: Silvia Radu a colectat prin intermediul primarilor din suburbii semnături în numele meu

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, susține că în numele ei, primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, a colectat semnături de susținere a acesteia drept candidat independent pentru Primăria capitalei.

„Silvia Radu, candidatul lui Plahotniuc, a colectat prin intermediul primarilor din suburbii semnături în numele meu. Asta am aflat ieri de la câțiva locuitori din Colonița”, susține Maia Sandu.

Nu este prima dată când Sivia Radu este acuzată de astfel de acțiuni. Anterior, pe adresa redacției a parvenit o informație despre felul în care au fost colectate semnăturile pentru Silvia Radu. Un medic de la Centrul Mamei și Copilului, care a solicitat anonimatul, ne-a spus că un angajat al departamentului Resurse Umane a colectat semnături în favoarea Silviei Radu de la toți angajații instituției.

Totodată, un reportaj Jurnal TV a scos la iveală că Partidul Democrat a pus umărul la colectarea semnăturilor pentru Silvia Radu, lucru confirmat chiar de persoanele implicate în proces. Silvia Radu anunța anterior că semnăturile de susținere a ei drept candidat independent pentru primăria capitalei vor fi adunate de către „oamenii dragi, care i-au fost alături și în campania electorala trecută”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: