image
Sursa foto: dailypost.ng

Rezultatele și marcatorii din play-off-ul UEFA Champions League: Programul meciurilor de miercuri

Cel mai tare duel al serii a fost fără îndoială cel dintre Benfica și PAOK. Echipa pregătită de Răzvan Lucescu a reușit să scoată o remiză la Lisabona și calificarea se va juca în returul programat miercurea viitoare în Grecia.

Meciul cu cele mai multe goluri a fost cel dintre BATE Borisov și PSV. Olandezii au încheiat cu o victorie care îi face favoriți la calificarea în grupe. BATE a condus cu 1-0, olandezii au egalat până la pauză iar în minutul 61 au preluat conducerea. Veteranul Hleb a restabilit egalitatea în minutul 88, dar gazdele n-au sărbătorit prea mult timp. Olandezii au pus mingea la centru și au egalat. În ultimul meci al serii, Steaua Roșie Belgrad și Salsburg au încheiat la egalitate, 0-0, în Serbia.

Miercuri seară sunt programate celelalte 3 meciuri din manșa tur a play-off-ului. Duelul vicecampioanelor din Olanda şi Ucraina: Ajax - Dinamo Kiev este capul de afiș. Batavii sunt mai motivaţi ca niciodată. Au jucat finala Europa League în 2017, dar au ratat de trei ori la rând prezenţa în grupele Ligii Campionilor. De partea cealaltă, Dinamo Kiev vrea să iasă din umbra rivalei Şahtior. Echipa din capitala Ucrainei a investit 13 milioane de euro în această vară în trei brazilieni minune: Tche Tche, Sidcley şi Victor Bueno.

Maghiarii de la Mol Vidi vor să mai facă o surpriză. După ce au eliminat Ludogorets-ul lui Keșeru, Moți și Grigore, ungurii joacă împotriva campioanei din Grecia, AEK Atena. Dinamo Zagreb luptă pentru un loc la masa bogaţilor cu Young Boys Berna.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: