image
Sursa foto: as.com

Real Madrid dă asaltul final pentru Paul Pogba: Oferta de nerefuzat pentru Manchester United

Paul Pogba (26 de ani) este marele vis al lui Zinedine Zidane, iar Florentino Perez pare să facă orice să i-l îndeplinească. Real Madrid e pregătită să facă o ofertă de nerefuzat celor de la Manchester United.

Conform celor de la El Chiringuito, Real Madrid oferă 80 de milioane de euro plus Gareth Bale pentru Paul Pogba. Zinedine Zidane a spus răspicat că Pogba reprezintă prima sa opţiune pentru postul de mijlocaș.

Realul se bate cu Juventus pentru transferul lui Paul Pogba, acolo unde francezul este tentat să revină.

Mijlocașul francez are 135 de meciuri şi 31 de goluri, în toate competiţiile, de la revenirea la Manchester United, din 2016. "Diavolii" l-au cumpărat în 2016, de la Juventus, pentru 105 milioane de euro, după ce l-au pierdut gratis în 2012, când a ajuns la Torino.

Paul Pogba este aproape de o revenire la Juventus Torino. Deși are și varianta Real Madrid, acolo unde îi surâde ideea de a fi antrenat de Zinedine Zidane, starul lui Manchester United este mai aproape de "Bătrâna Doamnă".

Un lucru e cert. Paul Pogba nu mai vrea să rămână la Manchester United, acolo unde a ajuns în 2016, pentru suma record de 105 milioane de euro (n.r. - la momentul acela era cel mai scump jucător din istorie). Starul francez ar dori ca situația să se clarifice cât mai repede, acesta nefiind încântat de posibilitatea ca pe 7 iulie să plece în cantonament cu Manchester United, scriu cei de la AS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: