image
Sursa foto: Epoch Times

Alexandru Slusari, despre amânarea validării mandatului lui Andrei Năstase: „Motivul invocat a fost inventat”

Vicepreşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Alexandru Slusari, a venit cu mai multe precizări după ce a fost amânată şedinţa de judecată la care urma să fie validat mandatului primarului ales, Andrei Năstase.

În acest sens, Alexandru Slusari a spus ferm că nu au exista motive pentru amânarea şedinţei.

„Secretarul general al Consiliului Electoral de Circumscripție, Vitalie Miron, reprezentantul PSRM şi judecătoarea lui Plahotniuc, care anterior s-a întors cu spatele şi a citit decizia judecătorească privind arestul protestatarilor, au inventat un motiv pentru tergiversare mandatului primarului ales, Andrei Năstase”, a explicat vicepreşedintele Platformei DA.

„În acest timp, MAI a încercat să introducă provocatori printre protestatari, pentru eventuale confruntări cu poliţia. În paralele, Consiliul Municipal examinează aproximativ 70 de chestiuni. Foarte multe proiecte sunt despre terenuri, printre care şi chestiuni privind modificarea codurilor zonale. Am venit cu un îndemn către ei. Să nu fie examinate unele proiecte”, a mai scris pe pagina sa de Facebook Alexandru Slusari.

În context, Alexandru Slusari spune că dacă mandatul lui Andei Năstase nu va fi validat, vor fi organizate proteste de amploare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: