image
Sursa foto: sport.es

Ofensivă totală a lui PSG: La un an de la superafacerea Neymar, e gata să dea o avere pentru un alt star al Barcelonei

Spaniolii de la Mundo Deportivo anunță pe prima pagină a ediției de sâmbătă că PSG și Barcelona negociază transferul lui Ousmane Dembele. Francezii au făcut primul pas, iar președintele campioanei Spaniei este deschis la discuții.

Arsenal a încercat să îl ia în această săptămână, dar s-a lovit de refuzul pentru oferta de 100 de milioane de euro care l-ar fi transformat pe francez în cel mai scump transfer din istoria clubului londonez.

După eșecul britanicilor, pe fir a intrat PSG, iar Barcelona nu a exclus posibilitatea unui transfer, dar nu fără negocieri în urma cărora speră să obțină o afacere profitabilă.

Cu un atac format din Mbappe, Cavani și Neymar, Thomas Tuchel țintește și aducerea lui Ousmane Dembele, pe care l-a antrenat și la Borussia Dortmund, înainte ca fotbalistul să ia calea Cataloniei. Clubul parizian are forța financiară necesară, dar rămâne de văzut dacă se va putea ridica la pretențiile Barcelonei.

De altfel, Dembele și Tuchel au avut o relație excelentă la Dortmund, iar fotbalistul a rămas cu o impresie extrem de bună despre tehnicianul german.

"Thomas Tuchel este unul dintre cei mai buni 3 antrenori din lume pentru mine, alături de Zinedine Zidane și de Pep Guardiola. La nivel uman, relația pe care o are cu jucătorii este una incredibilă. Este deasupra tuturor din acest punct de vedere, nu e nimeni mai bun decât el", spunea Dembele, în urmă cu scurt timp, potrivit Mundo Deportivo.

În urmă cu un an, Barcelona a plătit 115 milioane de euro pentru transferul lui Ousmane Dembele de la Borussia Dortmund, iar suma finală ar putea ajunge până la 140 de milioane, în funcție de bonusurile trecute în contract.

Din moment ce oferta de 100 de milioane de euro de la Arsenal a fost refuzată, iar clubul iberic trebuie să plătească până la 140 de milioane de euro Borussiei Dortmund, este de așteptat ca prețul de plecare al lui Dembele să se situeze în jurul sumei de 150 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: