image
Sursa foto: Agerpres

Florin Busuioc, adus cu elicopterul SMURD la Bucureşti

Actorul român Florin Busuioc a fost transportat, de la spitalul din Craiova, la Bucureşti, cu un elicopter SMURD care a aterizat la Detaşamentul de Pompieri Morarilor, relatează Mediafax.

Actorul a suferit, marţi seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă din oraş pentru o intervenţie chirurgicală.

„Da (a suferit un infarct-n,.r.), a intervenit SMURD-ul. A fost resuscitat, iar acum este îngrijit la spital. Momentan e la Spitalul Judeţean de urgenţă din Craiova", a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Actorul Florin Busuioc a făcut infarct imediat după spectacolul pe care-l avea la Craiova, la faţa locului fiind chemat un echipaj SMURD care l-a resuscitat minute bune, după care l-a transportat la spitalul din oraş.

Potrivit unor surse medicale, şeful Secţiei de Cardiologie şi-a închis telefonul, fiind chemat de acasă un medic tânăr, Paul Traşcă, ce, la ora transmiterii ştirii, urmează să intre în sala de operaţie pentru a-i pune stenturi actorului. Sursele medicale mai spun că starea lui nu permitea transportul la Bucureşti.

"Confirm faptul că Florin Busuioc a suferit un infarct. Nu ştiu exact în ce stare mai e, dar ştiu că a fost resuscitat şi că starea lui nu e una bună. Voi reveni cu detalii ulterior", potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristina Geormaneanu.

Florin Busuioc are 56 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: