image
Sursa foto: marca.com

Cele mai mari salarii de la Real, după plecarea lui Ronaldo: Ce au descoperit spaniolii

Odată cu plecarea lui Ronaldo, Real Madrid intră într-o nouă eră. Florentino Perez se gândeşte în perspectivă şi nu vrea ca clubul blanco să devină o formaţie care cheltuie enorm pe salarii. Spaniolii au făcut o listă a celor mai bine plătiţi 5 jucători, iar sumele nu sunt nici pe departe atât de mari ca la alte cluburi.

În ultimii ani, în conturile Realului au intrat o mulţime de bani. Nici nu avea cum să fie altfel în condiţiile în care echipa a câştigat de trei ori la rând Champions League, iar departamentul de marketing face o treabă excepţională pentru probabil cel mai mare club din lume. La acest lucru au contribuit şi transferurile "cu cap" făcute de Perez, dar şi limita salarială impusă.

Concret, cu excepţia lui CR7, ceilalţi jucători nu au salarii "galactice", aşa cum mulţi şi-ar imagina. Acest aspect e luat în calcul de preşedintele lui Real şi acum, când se gândeşte la înlocuitorul pentru Ronaldo. Astfel, Mbappe şi Neymar nu sunt pe lista de priorităţi, tocmai pentru că ar cere nişte salarii astronomice. Brazilianul, de exemplu, câştigă 36 de milioane de euro anual, la PSG.

Spaniolii au făcut o muncă de cercetare şi au aflat care sunt în acest moment jucătorii cu cele mai mari salarii din lotul Realului. Rezultatele le vedeţi mai jos:

Modric - 180.000 de euro/săptămână (9,3 milioane de euro/an)

Sergio Ramos - 200.000 de euro/săptămână (10,4 milioane de euro/an)

Marcelo - 200.000 de euro/săptămână (10,4 milioane de euro/an)

Toni Kroos - 200.000 de euro/săptămână (10,4 milioane de euro/an)

Gareth Bale - 350.000 de euro/săptămână (18,2 milioane de euro/an)

Dacă îl scoatem din ecuaţie pe Bale, aşadar, oricare trei jucători din lotul Realului nu au în total salariul lui Neymar la PSG. O politică sănătoasă, spun spaniolii, care se vede în bugetul grupării de pe Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: