image
Sursa foto: Getty Images

Buffon a fost primit ca un adevărat erou de fanii lui PSG: Primul antrenament și primele declarații

Gianluigi Buffon a devenit oficial jucătorul lui Paris St. Germain și azi a fost prezentat oficial de campioana Franţei, în prezenţa preşedintelui Nasser Al-Khelaifi. Fostul portar al lui Juventus și al naționalei Italiei a efectuat primul antrenament alături de noii săi colegi și a oferit și primele declarații.

"Cred că PSG este clubul pe care l-am urmărit cel mai mult în ultimii ani. Eram foarte curios ce poate oferi un asemenea club. Am ajuns la Paris cu entuziasmul unui copil. Am o altă energie și trebuie să recunosc faptul că mereu am fost în căutarea unor noi provocări. Azi am făcut și primul antrenament cu PSG. A fost foarte plăcut să comunic și să aud o nouă limbă. Simt că încă mai am multe de oferit" a declarat Buffon la conferința de presă.

Imediat după conferința de presă, Buffon a ieșit afară să salute miile de fani prezenți. La fel ca în drumul către stadion, când maşina care l-a dus pe portarul de 40 de ani la stadionul Parc des Princes a fost însoţită pe drumul spre stadion de mai mulţi fani aflaţi pe scutere, din arsenalul cărora nu au lipsit steagurile, eşarfele sau torţele, Buffon a fost primit cu mult entuziasm de către suporterii parizieni.

Legenda lui Juventus, club de care s-a despărţit după 17 ani, a semnat un contract pe un an cu PSG, cu opțiune de prelungire pe încă un an. Buffon va avea un salariu de 4 milioane de euro pe an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: