image
Sursa foto: Getty Images

Acţiunile lui Juventus, în creştere după anunţul iminentului transfer al lui Cristiano Ronaldo

Acţiunile lui Juventus Torino au înregistrat miercuri, la bursa din Milano, o creştere de 7,27 %, datorită posibilului transfer al starului portughez Cristiano Ronaldo, de la Real Madrid.

Miercuri, cotaţia acţiunilor înregistra un plus de 5,89% la prânz şi a continuat să crească după-amiază până la 7,27%, cel mai ridicat nivel din ultimele patru luni.

În mare parte, această creştere a acţiunilor se datorează informaţiilor despre un transfer iminent al lui Cristiano Ronaldo, care ar semna un contract pe patru ani cu Juventus şi ar urma să primească un salariu net de 30 de milioane de euro pe an.

Juventus Torino, care a câştigat ultimele şapte titluri din Serie A, va plăti 100 de milioane de euro pentru transfer.

Clubul italian a încercat să-l transfere pe Ronaldo încă de când acesta juca la Sporting Lisabona, în 2002, dar lusitanul a ajuns sezonul următor la Manchester United.

Portughezul a fost achiziţionat de Real Madrid în vara anului 2009, după un transfer record de 94 de milioane de euro de la United.

La Madrid, Cristiano a câştigat 15 trofee, printre care două titluri, două Cupe, două Supercupe ale Spaniei, patru Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi trei Cupe Mondiale ale cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: