image
Sursa foto: Facebook/Iurie Tesa

Cu bodyguarzii după ei: Botnari, alias „Borsetka” lui Plahotniuc, surprins împreună cu Țuțu la o plimbare nocturnă // VIDEO

Secretarul general al PD, Constantin Botnari, cunoscut şi drept mâna dreaptă a oligarhului Vladimir Plahotniuc sau „Borsetka”, nu face nici un pas fără bodyguarzi.

Acesta a fost surprins în timp ce făcea o plimbare nocturnă prin centrul capitalei împreună cu deputatul PD, Constantin Țuțu.

Cei doi subalterni ai lui Plahotniuc sunt însoțiți de bodyguarzi care au grijă să nu se apropie nimeni de ei.

Nu este prima dată când Botnari își ia măsuri sporite de securitate atunci când pornește printre oameni. Recent, a fost surprins în timp ce se deplasa spre sediul luxos al PD însoțit de patru gărzi de corp.

Acum două săptămâni, Constantin Botnari a fost văzut când dădea târcolea sediului Platformei DA, la fel cu bodyguarzii după el.

Și Țuțu apare însoțit la evenimentele publice. În 2015, un reporter Jurnal TV a fost bruscat de către un bodyguard al lui Ţuţu. Incidentul a avut loc la Judecătoria Orhei, unde urma să aibă loc o şedinţă de judecată în cazul omorului din Codrii Orheiului din aprilie 2012, dosar în care Ţuţu era acuzat de huliganism.

Precizăm că oligarhul Vladimir Plahotniuc şi Constantin Botnari sunt de nedespărţit încă din tinerețe. Cei doi apar împreună în imaginile video de la o nuntă care a avut loc încă în 1998.

Întrucât era văzut des în preajma oligarhului Vladimir Plahotniuc, pe când acesta era deputat, Constantin Botnari a fost poreclit de unii legislatori „purtător de borsetă”.

Botnari&ȚuțuBotnari&Țuțu

Noutăţile partenerilor

comentarii: