Ulterior, brazilianul a atacat UEFA, folosind un limbaj "colorat", iar acum riscă suspendarea, după postarea de pe rețelele de socializare. Presa din Franța scrie azi că Neymar și președintele Al-Khelaifi pur și simplu au "înnebunit" după meci, pe tunelul de la vestiare.

Decizia arbitrului de a acorda penalty, după ce a consultat VAR-ul, în urma hențului comis în careu de Kimpembe, i-a înfuriat la culme pe cei de la PSG. Imaginile cu Neymar au făcut înconjurul lumii, dar asta a fost doar începutul.

Francezii de la RMC, citați de AS, susțin că brazilianul a încercat să intre peste arbitrul Damir Skomina, la vestiare. Neymar a fost oprit la timp de staff-ul echipei. Ulterior a postat mesajul "incendiar" pe Instagram.

Și Nasser Al-Khelaifi, care de obicei își păstrează cumpătul, a cedat nervos după eșecul cu Manchester United. Președintele celor de la PSG a fost văzut în timp ce lovea o ușă de pe tunelul de la vestiare. Ulterior, oficialul campioanei Franței i-a băgat pe toți în ședință, preț de o oră.

Sursa citată mai scrie că acum, Neymar ar putea lua în considerare despărțirea de PSG, după frustrările trăite aici. În același timp, Nasser Al-Khelaifi va fi evaluat de către emirul din Qatar, care va decide dacă îl va mai păstra sau nu în conducerea clubului.