image
Sursa foto: Profimedia

Simona Halep, afectată după eliminarea din primul tur de la US Open: „Habar n-am ce urmează, o să văd”

Simona Halep (30 de ani, locul 7 WTA) a fost eliminată surprinzător de la US Open, după ce a cedat în fața Dariei Snigur (20 de ani, 124 WTA), scor 2-6, 6-0, 4-6, în primul tur.

Eșecul de la US Open a demoralizat-o pe Simona Halep, iar fostul lider mondial nu știe ce va face în viitorul apropiat. Sportiva din România a declarat că își va lua o perioadă de pauză și va analiza ceea ce s-a întâmplat împreună cu antrenorul Patrick Mouratoglou, cel care o pregătește din luna aprilie a acestui an.

"Habar n-am ce urmează, o să văd, o să vorbesc cu antrenorul meu. Vreau doar să mă odihnesc și să mă liniștesc după meciul ăsta. Nu e o înfrângere ușoară, dar nu am ce să fac, nu mai pot să schimb nimic. Privesc înainte și o să încerc să mă motivez să fiu mai bună la următoarele meciuri", a spus Simona Halep, la Eurosport.

După eliminarea de la US Open vor urma, cel mai probabil, câteva zile de reflectare pentru Simona Halep. Fostul lider mondial nu și-a anunțat încă prezența la niciun turneu în perioada următoare, asta deși în calendarul WTA sunt programate competițiile de la Portoroz (Slovenia) şi Chennai (India).

Totodată, în săptămâna 19-25 septembrie vor avea loc și turneele de la Tokyo şi Seul, însă asiaticii nu au anunţat deocamdată lista jucătoarelor participante.

Un lucru este cert însă. Simona Halep se va pregăti intens pentru calificarea la Turneul Campioanelor, competiție care reprezintă principalul obiectiv al româncei în momentul de față. Întrecerea este programată în perioada 31 octombrie – 6 noiembrie, însă, momentan, nu se știe unde va avea loc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: