image
Sursa foto: privesc.eu

Reacția lui Șor după reținerea Marinei Tauber și a Reghinei Apostolova: „Sunt nevinovate; Au acționat la rugămintea mea”

Ilan Șor afirmă că Marina Tauber și Reghina Apostolova sunt nevinovate întrucât au acționat la rugămintea sa. Într-o nouă înregistrare video pe Facebook, acesta afirmă că reținerea colegelor sale este o răzbunare pusă la cale de Igor Dodon.

„Ieri te-ai comportat ca un terorist care i-a luat pe oamenii mei prizonieri”, s-a adresat Șor către Dodon.

„Am depus mai multe mărturii în scris și ele sunt la procuratură despre faptul că acești oameni au acționat exclusiv la rugămintea mea. Da, eu am încercat să salvez banca”, a declarat Ilan Șor.

Acesta a avut un mesaj mai dur către președintele Igor Dodon.

„Vreau să mă adresez către un om cu care am petrecut mult timp, față de care aveam o atitudine bună, îl respectam, îl consideram bărbat. Ieri tu ai demonstrat nu doar că nu ești bărbat, ci un laș rău. Doar un laș poate ridica mâna la două femei, una dintre care îți poate fi mamă, iar cealaltă fiică”, a mai spus Șor.

Amintim că Tauber și Apostolova au fost reținute ieri după ce au rămas fără imunitate și au părăsit ședința Parlamentului în semn de protest.

Astăzi Procuratura și CNA au descins la domiciilie și birourile acestora. Deputatele sunt cercetate într-un dosar penal privind frauda bancară.

Totodată, susținătorii Partidului Șor au protestat la CNA, cerând eliberarea acestora.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: