image
Sursa foto: Ronaldo, Mayorga, viol

Să vină cu probele: Situația lui Cristiano Ronaldo se complică după cererile avocaților femeii care ar fi fost violată

Problemele lui Cristiano Ronaldo în acuzațiile de viol care i se aduc nu se mai termină. Mai nou, avocații care o reprezintă pe Kathryne Mayorga i-au cerut starului portughez să scoată la iveală orice dovadă care ar putea susține că probele de viol sunt fabricate.

Asta după ce cu o zi în urmă, presa portughează a relevat că avocații atacantului de 33 de ani ar avea probe care îl dezincriminează pe Cristiano, cum ar fi imaginile de pe camerele de supraveghere, în care se arată că cei doi se țineau de mână de mai multe ori când au intrat în hotel. Între timp însă aceștia au susținut că probele și documentele ar fi fost furate de un hacker în 2015, iar apoi au fost modificate semnificativ sau complet inventate.

"Noi îi mulțumim ultimului avocat al lui Cristiano Ronaldo pentru că a confirmat și a admis în declarația de pe 10 octombrie 2018 că documentele de la Football Leaks au fost obținute de Cristiano Ronaldo sau alții care au acționat în numele său. Așteptăm să vedem orice probă care tinde să demonstreze, așa cum susțin avocații domnului Ronaldo, că unele dintre documentele de la Football Leaks au fost alterate, fabricate, sau cu informații false / inexacte", au spus cele două avocate care o reprezintă pe Kathryn Mayorga, Larissa Drohobyczer și Leslie Stovall, potrivit presei britanice.

Ce spune procedura

Biroul de avocatură care o reprezintă pe Kathryn Mayorga a ținut chiar să explice procedura care trebuie urmată în acest caz.

"Atât în procesele civile, cât și infracționale, disputele cu privire la acuratețea documentelor sunt probleme care vor fi decise de judecător. Un judecător determină acuratețea documentelor prin: 1.Compararea diferitelor versiuni ale documentelor în cauză, 2.ascultând mărturiile individuale ale celor care au scris, pregătit, transmis și înregistrat documentele în cauză, 3.având în vedere circumstanțele în care documentele au fost redactate, pregătite, transmise, păstrate și menținute, 4.ascultând pledoariile medicilor legiști care au examinat partea vătămată și instrumentele pe baza cărora documentele au fost scrise, pregătite, transmise și păstrate. Într-un proces civil, se caută descoperirea obținerii probelor cu privire la aceste probleme prin schimbul documentelor și instrumentelor în cauză și audierea martorilor sub jurământ. În cazurile infracționale, acuzatorii se bazează pe părerea investigatorilor asupra documentelor în cauză, examinarea instrumentelor și documentelor în cauză și interogarea martorilor. Orice document sau informație care se află în posesia sau controlul lui Cristiano Ronaldo trebuie imediat predată organelor legii și biroului nostru pentru a examina și investiga rezoluția discrepanțelor din documentele Football Leaks", au spus cele două avocate.

Fostul fotomodel Kathryn Mayorga a deschis un proces luna trecută, în Nevada, spunând că a fost violată de Ronaldo în Las Vegas, în 2009. De asemenea, cazul a fost redeschis și de poliție. Ronaldo a negat vehement toate acuzațiile de viol care i-au fost aduse, spunând că Mayorga a făcut-o de bună voie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: