image
Sursa foto: Profimedia

Ce au în comun Julia Roberts, Miley Cyrus, Rihanna și Megan Fox. Toate țin cu aceeași echipă

Fotbalul naște pasiuni nebănuite atât în rândul bărbaților, cât și al femeilor. Nu contează țara sau continentul de pe care fac parte, pasiunea atinge mereu cote nebănuite.

Manchester United este unul dintre cele mai iubite cluburi de pe mapamond. Clubul din Premier League se laudă cu faptul că are și unii dintre cei mai faimoși suporteri, cum ar fi Julia Roberts, Miley Cyrus, Rihanna și Megan Fox.

Fiind unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, nu este deloc surprinzător că Manchester United se mândrește cu o mulțime de fani celebri. De la cântăreți și personalități de televiziune și până la actori de la Hollywood, fenomenul United menține bogat bazinul de suporteri.

După o perioadă de derivă, echipa lui Erik ten Hag pare a-și fi găsit drumul și are șanse de a termina sezonul între primele patru din Premier League. Apoi, din sezonul viitor, ambiția ”Diavolilor” este aceea de a se bate la campionat.

Până atunci, jurnaliștii de la The Sun au prezentat câteva dintre numele sonore din showbiz-ul mondial care susțin rivala lui City din Manchester.

Rihanna (35 de ani)

Fanii lui United sunt convinși că Rihanna este o mare susținătoare a acestui club, mai ales după un detaliu vestimentar. În 2013, cântăreața a ales să poarte o rochie roșie în timpul unui turneu derulat în nord-vestul Regatului Unit, în loc să îmbrace ceva cu albastru, faimoasa culoare a celor de la City. Apoi, la scurt timp ea a spus că Manchester este foarte aproape de inima ei.

Miley Cyrus (30 de ani)

Cântăreața pop a riscat, în 2014, atunci când nu a ezitat să umble pe străzile din Birmingham îmbrăcată într-un tricou de-al lui United. Și-a pus o jachetă pe ea, dar nu l-a acoperit complet. De altfel, acele ipostaze au devenit celebre, fiind postate inclusiv de United pe contul oficial de Twitter.

Julia Roberts (55 de ani)

Julia Roberts este una dintre cele mai infocate susținătoare de-ale ”Diavolilor” iar simpatia ei față de gruparea din Manchester le-a fost insuflată și celor trei copii, care, de asemenea, țin cu United.

Actrița din America nu a ratat șansa de a-și vizita favoriții în cantonamentul pe care MU l-a făcut în USA în vara lui 2017. Apoi, i-a și încurajat pe englezi într-un amical cu Real Madrid, dar a fost prezentă și pe Old Trafford, la un meci din Premier League.

S-a întâmplat în 2016, când Julia Roberts a mers împreună cu familia la un meci al celor de la Manchester United contra lui West Ham, scor 1-1. După acel joc, actrița de la Hollywood a făcut cunoștință cu mai mulți foști jucători de la United, printre care Wayne Rooney și Michael Carrick.

Julia Roberts (55 de ani) a jucat zeci de roluri de-a lungul carierei, însă poate cel mai celebru este cel din Preety Woman (n.r.- Frumușica).

Megan Fox (36 de ani)

Starul din ”Transformers” se mândrește cu faptul că ține cu United și poartă regulat haine cu însemnele clubului. Fox a fost văzută în timp ce purta un tricou cu numele lui Javier "Chicharito" Hernandez, pe vremea în care fotbalistul nu devenise celebru.

Megan a fost surprinsă când purta un tricou alb pe care era imprimat chipul lui Chicharito, sigla lui United, dar și mesajul ”Chicharito’s Team”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: