image
Sursa foto: Getty Images

Anunţul zilei în Spania: Zidane şi-a dat acordul să revină la Real Madrid; Perez i-a cerut să nu aştepte finalul sezonului

Săptămâna de coşmar a lui Real Madrid, care a pierdut de două ori în 4 zile cu FC Barcelona şi a fost eliminată din UEFA Champions League de Ajax, au agitat apele în capitala Spaniei.

Potrivit La Sexta, Florentino Perez l-a contactat pe Zinedine Zidane, care şi-ar fi dat acordul să se întoarcă pe Santiago Bernabeu, dar abia din iunie. Preşedintele madrilenilor i-a cerut însă să se întoarcă imediat şi încearcă să-l convingă pe tehnicianul francez să accepte oferta sa.

Deocamdată, Zizou, care s-a despărţit de Real în luna mai a anului trecut, după câştigarea unui titlu şi a 3 Ligi ale Campionilor consecutive, l-a refuzat pe Perez, căruia i-a dat totuşi asigurări că e pregătit să revină la finalul sezonului.

AS susţine că actualul antrenor, Santiago Solari, nu va sta pe bancă la meciul din weekend, cu Real Valladolid.

Tot La Sexta notează că următoartea variantă a lui Florentino Perez este un alt fost antrenor al formaţiei "blanco": Jose Mourinho. Şi portughezul este liber de contract, după ce a fost demis de la Manchester United, iar recent a declarat că nu ar avea vreo problemă să preia o echipă pe care a mai pregătit-o în trecut.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: