image
Sursa foto: spynews.ro

Un tren cu 120 de persoane a deraiat în județul Hunedoara: A fost activat planul roșu de intervenție

Ultimele două vagoane ale unui tren de călători care transporta 120 de persoane au deraiat, duminică dimineaţă, în zona localităţii Băieşti din judeţul Hunedoara, o persoană fiind rănită. A fost activat planul roşu de intervenţie, informează Digi24.ro.

După sosirea la faţa locului a echipajelor ISU Hunedoara, pompierii au constatat că, în urma accidentului, o persoană a fost rănită, cu posibile fracturi la braţe. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă la faţa locului, victima va fi transportată la spital, informează reprezentanţii ISU Hunedoara citați de News.ro.

În cele două vagoane care au deraiat se aflau 20 de persoane.

Totodată, s-au facut verificări printre călători pentru identificarea şi altor persoane cu leziuni în urma accidentului, însă celelalte persoane nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Trenul se deplasa pe ruta Constanţa - Arad. Toţi pasagerii vor fi preluaţi şi transportaţi în siguranţă la Petroşani, precizează reprezentanţii ISU Hunedoara.

Au intervenit la faţa locului 4 echipaje de pompieri şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Hunedoara.

Călătorii au fost mutaţi în vagoanele care au rămas pe linie şi o locomotivă merge spre locul incidentului pentru a transporta garnitura rămasă pe linie, a precizat Adrian Vlaicu, purtătorul de cuvânt al CFR Călători. Deocamdată, nu se cunoaşte cauza producerii acestui incident.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: