"Real e unul dintre cele mai mari cluburi din lume și oricărui jucător i-ar plăcea să joace acolo. Sunt fericit la Paris, sunt foarte bine, dar nimeni nu știe ce va fi în viitor, însă nu spun că voi juca la Real Madrid. Barcelona a fost visul meu din copilărie și mi l-am împlinit", a dezvăluit decarul lui PSG pentru publicația braziliană Esporte Espetacular.

În urmă cu câteva zile, președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, a ținut să transmită un mesaj clar, după zvonurile tot mai dese care îl dau pe atacant la Real.

"Nici Real Madrid, nici alt club din lume nu poate să ne sune pentru Neymar sau alt jucător. Real Madrid știe perfect că Neymar nu este de vânzare și că nu va părăsi PSG în această vară. Avem o relație fantastică cu Neymar și cu tatăl său", a spus Al-Khelaifi pentru Marca.

Accidentat pe 23 ianuarie, la meciul cu RC Strasbourg din Cupa Franţei, atacantul brazilian urmează un tratament conservator, pentru a evita o a doua intervenţie chirurgicală la acelaşi picior drept, în decurs de un an.