image
Sursa foto: Getty Images

PSG a decis: Neymar, cale liberă spre Real Madrid; Nu este netransferabil

Atacantul echipei Paris Saint-Germain, Neymar, nu este considerat netransferabil, informează Mundo Deportivo. Anunţul jurnaliştilor spanioli vine la doar o zi după ce preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, le-a promis fanilor transferuri importante.

"PSG nu îl consideră netransferabil pe brazilian", notează Mundo Deportivo. Ziariştii spanioli susţin că Neymar a căzut în plan secund după evoluţiile fantastice avute de Kylian Mbappe la Cupa Mondială din Rusia, unde a triumfat alături de selecţionata Franţei. Mbappe este acum noul star al Parisului şi oficialii clubului de pe Parc des Princes nici nu se gândesc să-l piardă pe atacantul francez.

Acest anunţ vine în contextul în care Florentino Perez a declarat, miercuri, la prezentarea oficială a lui Alvaro Odriozola, că Real Madrid va face "transferuri extraordinare". Pe lângă internaţionalul spaniol, pe Santiago Bernabeu a mai ajuns în această vară portarul ucrainean Andrei Lunin şi, conform presei spaniole, oficializarea transferului portarului Thibaut Courtois, de la Chelsea, ar fi o chestiune de ore.

Totuşi, Real Madrid are nevoie de o mare vedetă, după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus, pentru 112 milioane de euro. Eden Hazard, Kylian Mbappe şi Neymar au fost numele vehiculate până în prezent, cu toţii foarte greu de transferat.

În privinţa lui Neymar, Real Madrid a anunţat recent că nu a făcut nicio ofertă pentru el şi că nici nu intenţionează, dar este bine cunoscută admiraţia pe care preşedintele Realului i-o poartă atacantului brazilian.

222 de milioane de euro a plătit PSG pentru Neymar, în vara anului 2017, atunci când l-a transferat de la Barcelona. Internaţionalul brazilian este cel mai scump fotbalist din istorie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: