image
Sursa foto: captură

Un locatar din capitală este indignat de existența unei gherete în curtea sa

Un cetățean al Chișinăului a intrat într-o luptă inegală cu autoritățile și cu cei, care îi fac viața greu de suportat. Marea problemă a lui Ion Lupu este ghereta din preajma blocului, care a transformat frumoasa curte cu flori într-o groapă de gunoi. Războiul cu proprietarul micului magazin nu are sfârșit, iar pretura sectorului Botanica spune că nu poate să intervină la solicitarea unui singur locatar.

Bărbatul este indignat și de faptul că mașina, care aduce marfă la gheretă, a stricat asfaltul din curte.

Potrivit lui Ion Lupu, tatăl fostei proprietare a gheretei are un depozit lângă bloc, unde păstrează produse alimentare în condiții necorespunzătoare. Recent, el a rupt unul din lacăte, iar acum spune că a fost chemat la poliție.

Locatarul presupune că autoritățile nu vor să-și facă lucrul cum s-ar cuveni.

Proprietarul gheretei ar avea toate actele necesare pentru activitatea, lucru confirmat de către pretorul sectorului Botanica.

Am fost acasă și la tatăl fostei proprietare a gheretei, însă nu ne-a deschis nimeni ușa. Contactat telefonic, acesta ne-a spus că acum nu păstrează nimic în depozit, iar despre șobolani nici vorbă nu poate fi. Mai mult, el susține că chiar dacă a construit depozitul din banii lui, acesta aparține Cooperativei de construcţie a locuinţelor. Șeful Inspectoratului de Poliție din sectorul Botanica nu a răspuns la telefon, pentru a ne spune dacă l-a sancționat sau nu pe Ion Lupu pentru că a rupt lăcata.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: