Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, Milan ar urma să îi propună lui Chelsea un schimb între Gianluigi Donnarumma şi spaniolul de 25 de ani. Astfel, Gennaro Gattuso ar primi atacantul dorit, iar tânărul portar ar obţine transferul pe care agentul său, Mino Raiola, îl forţează de mai mult timp.

După incertitudinea de vara trecută, când Raiola a provocat o situaţie tensionată, care s-ar fi putut încheia cu plecarea lui Donnarumma, dar al cărei final a fost un nou contract semnat de goalkeeperul de 19 ani, relaţia dintre Gigio şi fani s-a deteriorat din nou, după finala Cupei Italiei.

În meciul cu Juventus, pierdut categoric, scor 0-4, Donnarumma a comis două mari erori, iar susţinătorii "Diavolului" nu l-au iertat. În plus, sosirea lui Pepe Reina, venit liber de contract de la Napoli, face ca postul de portar la Milan să fie acoperit.

De cealaltă parte, Chelsea nu vrea să fie prinsă descoperită, în condiţiile în care Thibaut Courtois mai are un singur an de contract, iar viitorul său pe Stamford Bridge este incert, mai ales că belgianul se află în continuare pe lista lui Real Madrid.

Totodată, este evident că Morata a dezamăgit în primul an la Londra, iar o revenire în Serie A l-ar tenta, mai ales că soţia sa, Alice, însărcinată cu gemeni, este italiancă şi îşi doreşte să se întoarcă acasă, scrie digisport.ro.