image
Sursa foto: jurnal.md

Moldoveanul găsit împuşcat pe un deal din Bistriţa a fost plimbat între spitale, cu 3 gloanţe în corp, aproape 250 de km

Bărbatul găsit împuşcat ieri dimineaţă, pe un deal din Bistriţa, a fost plimbat între spitale, de la Bistriţa la Cluj, 250 de kilometri, fără ca nimeni să intervină în tot acest timp să îi scoată cele 3 gloanţe pe care le avea în corp.

Victima, un bărbat de 31 de ani din Republica Moldova, împuşcat de 6 ori de un alt moldovean în urma unui conflict, avea 3 gloanţe în corp la momentul în care a ajuns la UPU Bistriţa. Bărbatul avea plăgi împuşcate în membrele superioare, torace şi zona gâtului.

De la Spitalul din Bistriţa, moldoveanul a fost transportat la Clinica de Chirurgie Vasculară din Cluj-Napoca.

După 120 de kilometri, odată ajuns la Cluj, medicii de acolo le-au transmis celor care l-au adus că transportul a fost unul inutil, specialiştii din Bistriţa putând să se ocupe de operaţia basarabeanului, aşa că l-au trimis înapoi, cu gloanţele în el, încă 120 de kilometri.

Bărbatul de 31 de ani a fost împuşcat de 6 ori, de un alt moldovean. Potrivit autorităţilor locale, citate de observatorul.tv, cei doi ar fi traficanţi de droguri sau cărăuşi şi se aflau în tranzit în România. În urma unui conflict spontan, unul dintre ei a scos un pistol şi l-a împuşcat pe celălalt, după care s-a făcut nevăzut.

În ciuda rănilor grave, victima a reuşit să se adăpostească în apropierea atacului, unde a fost găsit de un agricultor care a alertat autorităţile.

Atacatorul a fost prins la scurt timp după ce şi-a împuşcat conaţionalul, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru uz de armă şi tentativă de omor. De asemenea, pentru că la locul atacului au fost găsite urme de droguri, procurorii DIICOT au demarat o altă anchetă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: