image
Sursa foto: Jurnal.md

După trecerea lui Năstase și Ceban în turul II, PD uită de „pericolul PSRM”: „Nu e atât de important pentru cine e opțiunea”

Conducerea PD susține că nu are un favorit pentru turul doi în cadrul alegerilor din Chișinău. În același timp, formațiunea care controlează coaliția de guvernare afirmă că nu este chiar atât de important pentru cine locuitorii își vor da votul.

Asta în timp ce, înainte de turul doi, liderul formațiunii, Vladimir Plahotniuc, vorbea despre neadmiterea socialiștilor la Primăria Chișinău.

„Nu avem favoriți pentru turul doi. Sperăm că se va demonstra o mobilizare mai ridicată, pentru a nu lăsa loc de confort sau obișnuință a alegătorilor de a nu ieși la vot. Nu este chiar atât de important pentru cine își dau opțiunea, cât este important ca această opțiune să o realizeze. Riscăm să avem un primar care nu întrunește o legitimitate necesară”, a declarat vicepreședintele PD, Vladimir Cebotari.

Acesta a mai spus că decizia PD cu privire la opțiunea pentru turul doi va fi comunicată direct membrilor partidului.

„Nu vom comunica public opțiunea PD. Nu dorim ca alții să comunice în numele nostru și nu vrem ca membrii noștri de partid să înțeleagă mesajul nostru greșit. Comunicarea se va face direct, chiar de azi”, a adăugat Cebotari.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: