image
Sursa foto: Instagram

David Beckham i-a "găsit" echipă lui Kylian Mbappe! Clubul din Anglia pe care l-a sfătuit să îl transfere

Luna trecută, presa franceză a anunțat că PSG ar putea rămâne fără Kylian Mbappe (23 de ani), deoarece fotbalistul ar fi cerut să fie transferat la altă echipă.

Premier League ar fi, în acest moment, cea mai probabilă destinație a fotbalistului, mai ales că Real Madrid a renunțat temporar la varianta de a-l aduce pe Santiago Bernabeu. Astfel, David Beckham (47 de ani) a vorbit despre posibilitatea atacantului de a ajunge pe Stamford Bridge.

Fostul internațional englez a vorbit despre varianta Mbappe la Chelsea în contextul în care "Albaștrii" au fost preluați recent de americanul Tedd Boehly și caută să facă un transfer de marcă.

"E greu să aleg un jucător preferat în momentul de față. Îmi place Mbappe, e un jucător interesant. Deja a câștigat Cupa Mondială și a realizat atâtea, dar cred că mai are multe de oferit.

Ce l-ar face un transfer ideal pentru club (n.r. Chelsea) este experiența de a câștiga încă de la o vârstă fragedă și faptul că este departe de a-și atinge potențialul maxim.

Dar, rămâne de văzut dacă va fi disponibil și dacă s-ar potrivi într-o echipă precum cea a lui Potter", a explicat Beckham, conform presei londoneze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: