image
Sursa foto: gazzetta.it

Intervenție la nivel înalt în procesul în care Ronaldo este acuzat de viol

Cristiano Ronaldo nu are liniște, după ce poliția din Las Vegas a decis să redeschidă cazul în care fotbalistul este acuzat de viol de Kathryn Mayorga.

Starul lui Juventus a negat acuzațiile, iar avocații lui pregătesc intens apărarea. Președintele "Bătrânei Doamne", Andrea Agnelli, este ultimul venit să-l sprijine pe fotbalistul pentru transferul căruia a insistat în vară, când s-a dus după el în Grecia cu avionul personal pentru a-l convinge să semneze.

"Atunci când sunt probleme, tind să privesc oamenii în ochi, să le pun întrebări directe și mai apoi să judec. Sunt foarte liniștit după ce am vorbit cu Ronaldo și am aflat poziția lui. Iar comportamentul pe care l-a avut ulterior nu face decât să-mi confirme ce am simțit încă de la început", a declarat Andrea Agnelli.

"E vorba despre un lucru personal, dar am vorbit cu Pavel Nedved (n.r. vicepreședintele) și cu Fabio Paratici (n.r. directorul sportiv) și i-am transmis lui Cristiano că ușa mea și ușa lui Juventus va fi mereu deschisă, atunci când va avea nevoie de ceva.

Suntem aici să-l susținem și același lucru se întâmplă vizavi de orice femeie sau bărbat de la Juventus. Atunci când au nevoie și când suntem convinși că sunt corecți", a mai spus Agnelli.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: