Breaking News

image
Sursa foto: uefa.com

Reacţiile lui Florentino Perez şi Sergio Ramos, după ce Ronaldo a dat de înţeles că a jucat ultimul lui meci pentru Real

Cristiano Ronaldo a uimit pe toată lumea, la finalul ultimului act din Liga Campionilor, când a lăsat de înţeles că ar putea părăsi Realul.

A 13-a Ligă a Campionilor pentru gruparea blanco nu poate fi savurată pe deplin, "responsabil" pentru asta fiind Cristiano Ronaldo. Acesta a dat de înţeles că finala de la Kiev ar putea fi ultima pentru el în tricoul grupării de pe Bernabeu.

Întrebat pe marginea acestui subiect, Perez nu a vrut să comenteze, dorind să savureze în linişte victoria. Totuşi, posibilitatea ca Neymar să vină în vară pare a căpăta tot mai mult contur, după ultimele coordonate, potrivit presei spaniole.

”Nu vreau să intru în vreo dispută personală cu niciun jucător. Cel mai important acum e să trăim momentul şi să sărbătorim această victorie minunată”, a fost reacţia lui Florentino Perez.

Sergio Ramos s-a declarat extrem de surprins de declaraţiile date de Ronaldo şi i-a cerut să vină cu explicaţii cât mai clare repede. CR7 e poate cea mai importantă rotiţă din angrenajul Realului, iar un club cu un asemenea background nu poate sta într-o astfel de situaţie incertă.

"Dacă există ceva în cele din urmă, Cristiano va trebui să clarifice cât mai rapid. Este o piesă cheie a Realului”, a declarat Sergio Ramos.

Referitor la meciul propriu-zis, căpitanul Realului a spus că meciul s-a decis graţie lui Bale: ”Am reuşit să păstrăm posesia în a doua jumătate, să ne ocupăm de fazele meciului. Jocul lui Gareth a fost incredibil".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: