image
Sursa foto: politia.md

Fetița de la Râșcani a fost găsită fără suflare într-o casă părăsită; Doi frați, de 32 și 40 de ani, sunt suspectați de omor

Fetița de 7 ani, din satul Recea, raionul Râșcani, a fost găsită decedată, într-o casă părăsită din localitate.

Poliția anunță că a reținut doi bărbați suspectați de omorul copilei. Suspecții sunt frați, unul de 40 de ani și altul de 32 de ani. În continuare, la locul crimei se întreprind toate măsurile investigativ-operative și de urmărire penală.

Preliminar polițiștii de investigație au stabilit că fetița a mers la casa suspecților care nu se află departe de propria locuință. Acolo unul dintre ei, din motive necunoscute deocamdată, a luat-o și a strangulat-o de o bară metalică, după care a dus-o într-o casă părăsită și a abandonat-o acolo.

În continuare urmează să fie efectuată expertiza medico-legală pentru a se stabili cauza exactă a decesului copilei.

Amintim că fetița a fost căutată de oamenii legii, imediat după dispariție, pe tot parcursul nopții și a zilei de astăzi prin toate acțiunile speciale, inclusiv cu implicarea dronelor și a câinilor de căutare.

Fetița a dispărut aseară, în jurul orei 18:00, când a ieșit din casă și nu a mai fost văzută.

Polițiștii din nordul țării au căutat-o toată noaptea trecută și astăzi, folosind toate mijloacele disponibile, inclusiv drone și câini de serviciu.

Noutăţile partenerilor

comentarii: