image
Sursa foto: jurnal.md

Doi cetățeni moldoveni sunt cercetați penal pentru fals de acte

Doi cetățeni ai Republicii Moldova au rămas fără permise de conducere în urma controlului de frontieră.

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Sculeni au observat pe două permise de conducere indici vizibili de falsificare.

Astfel, un conducător auto, originar din orașul Tiraspol în vârstă de 37 de ani s-a apropiat la linia de control la volanul autoturismului de model Volkswagen Crafter.

Printre documentele de călătorie prezentate se afla și permisul auto eliberat de autoritățile naționale, asupra căruia lipseau anumite semne de protecție.

Audiat, tânărul a comunicat că nu cunoaște despre cele depistate fără a specifica detalii privind modul de posesie a actului cu pricina.

Iar un locuitor din Nisporeni care era în calitate de pasager pe ruta Moldova-Italia a trezit suspiciuni în timpul identificării călătorilor, iar ulterior a fost supus verificărilor suplimentare.

Printe lucrurile personale a fost depistat un permis de conducere moldovenesc de tip nou cu semne de falsificare, confirmate și cu ajutorul tehnicii din dotare a Poliției de Frontieră. Interogat, moldoveanul a refuzat să ofere detalii privind fapta comisă.

Ambele actele au fost ridicate și transmise spre expertiză, iar polițiștii de frontieră continuă cercetările pentru elucidarea cazului și identificarea persoanelor implicate.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: