image
Sursa foto: Profimedia

Transferul lui Messi își spune cuvântul. Inter Miami a dublat prețul abonamentelor pentru sezonul viitor

Transferul lui Lionel Messi (36 de ani) la Inter Miami a produs efecte considerabile în cazul performanței sportive a clubului și nu numai. În același timp, interesul este tot mai ridicat pentru meciurile din MLS.

Campionul mondial cu Argentina a ajuns la echipa lui David Beckham din postura de jucător liber de contract, după ce înțelegerea sa cu PSG s-a încheiat. În ciuda faptului că au existat zvonuri că Messi s-ar putea întoarce la Barcelona, club pentru care a jucat mare parte din carieră, argentinianul a ales o nouă provocare.

Messi a jucat 12 meciuri pentru Inter Miami în acest sezon înainte de a se accidenta la meciul dintre Argentina și Ecuador, scor 1-0. Campionul mondial a marcat de 11 ori și a dat cinci pase de gol pentru echipa din MLS. De asemenea, Inter nu a pierdut niciun meci cu Messi pe teren și a câștigat primul trofeu din istoria clubului, Leagues Cup.

Argentinianul este indisponibil pentru următoarele meciuri din MLS. În ciuda acestui lucru, echipa lui Beckham profită din plin de prezența lui Messi în SUA, iar acest lucru se vede cel mai bine în câștigurile înregistrate de Inter Miami.

Clubul din MLS a anunțat prețul abonamentelor pentru sezonul viitor. Toate sunt de două ori mai scumpe față de cele din 2022. Un abonament clasic în zona standard a stadionului costă 826 de euro. Acesta este cu 104% mai scump față de cel din urmă cu două sezoane.

Prețurile au crescut și pentru abonamentele din zona premium, 4.200 de euro. De asemenea, abonamentul pentru un loc în lojă costă 43.800 de euro, potrivit World Soccer Talk.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: