image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, despre Lionel Messi: Ce îi diferențiază, ce îi apropie, la ce sunt egali

Cristiano Ronaldo a vorbit într-un interviu pentru cotidianul italian Corriere dello Sport despre Lionel Messi, despre rivalitatea cu jucătorul argentinian, despre diferențele dintre cei doi, dar și despre ce îi apropie. Portughezul are șase Ligi ale Campionilor, ultima câștigată în 2018, cu Real Madrid, față de cele patru ale argentinanului.

La trofeul de Balonul de Aur sunt egali, câte cinci. Dintre cei doi, ultimul Balon de Aur l-a cucerit Cristiano Ronaldo, în 2017.

Cristiano Ronaldo l-a elogiat pe Leo Messi. "Este foarte bine că va rămâne în istorie, nu numai pentru Baloanele de Aur, ci pentru că este un jucător la vârf an de an, la fel ca și mine", a declarat jucătorul Juventusului.

Cristiano Ronaldo a spus ce îl diferențiează de Leo Messi. "Diferența dintre mine și Messi este că eu am jucat pentru mai multe cluburi. Am fost golgheterul Ligii Campionilor de șase ori. Evident, nu am mai văzut o asemenea rivalitate între doi jucători care se află în vârf de atâția ani", a mai spus CR7.

"Sunt atât de mulți jucători pe care îi respect, care reușesc să rămână în vârf timp de doi-trei-patru ani, maxim cinci. Dar zece ani? Nu am văzut niciodată", a mai spus Cristiano.

Cristiano Ronaldo a precizat că este foare greu să te menții atâția ani în vârful performanței. "Nu am văzut niciodată jucători care, așa cum spunem în Portugalia, rup pietre în fiecare an, care marchează 40-50 de goluri, care câștigă titluri și care sunt mereu acolo sus. Acesta este cel mai greu lucru de realizat în fotbal", a încheiat Cristiano Ronaldo.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: