image
Sursa foto: Getty Images

Man. United i-a găsit înlocuitor lui Paul Pogba: Vrea un mijlocaș cu o clauză de reziliere de 150 milioane de euro

Man. United i-a găsit înlocuitor lui Paul Pogba, în contextul în care starul francez este pe picior de plecare de la formația de pe Old Trafford. Formația antrenată de Ole Gunnar Solskjaer va demara negocierile pentru mijlocașul celor de la Atletico Madrid, Saul Niguez.

Conform celor de la The Telegrapf, Manchester United vrea să negocieze pentru Saul Niguez, care are o clauză de reziliere de 150 de milioane de euro. Pentru mijlocașul celor de la Atletico Madrid s-a vorbit de un interes și din partea celor de la Manchester City și Bayern Munchen.

După mutarea fundașului dreapta, Aaron Wan-Bissaka, acum este rândul mijlocașului portughez de la Sporting, Bruno Fernandes, în vârstă de 24 ani, să facă pasul la un club important din Europa!

Acesta este văzut drept un jucător cheie de către antrenorul ”diavolilor”, norvegianul Ole-Gunnar Solskjaer. Totuși, conducerea lui Sporting nu se lasă ușor.

Aceasta a refuzat o primă ofertă din partea oficialilor lui United, în valoare de 34 milioane de euro. Pentru a-l aduce pe jucătorul lusitan, Manchester United va trebui să plătească nu mai puțin de 60 milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: