image
Sursa foto: dailymail.co.uk

O nouă nuntă în familia regală britanică; Astăzi se căsătorește Prinţesa Eugenie

Sună clopotele de nuntă astăzi, în Marea Britanie. Prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele reginei Elisabeta şi a noua în ordinea succesiunii la tron, se căsătoreşte cu un om de afaceri.

Ceremonia are loc la capela St. George, iar pe peluza castelului au fost invitaţi peste o mie de britanici dornici să-i admire pe miri

Aproape toţi membrii marcanţi ai familiei regale britanice, în frunte cu regina Elisabeta a II-a, vor participa la nuntă. Nu lipsesc, desigur, prinţul George şi prinţesa Charlotte, mai ales că aceasta este şi una dintre domnişoarele de onoare, scrie Digi 24.

Un rol pe care-l va îndeplini şi Theodora, fiica de şase ani a artistului britanic Robbie Williams. Una dintre absenţele importante este cea a Camillei, soţia prinţului Charles. Presa britanică scrie că ducesa de Cornwall nu are o relaţie prea bună cu părinţii miresei, aşa că a preferat să evite participarea la eveniment.

La finalul ceremoniei religioase, Eugenie şi Jake Brooksbank se vor plimba cu cleaşca prin oraş, o călătorie ceva mai scurtă decât cea a lui Harry şi Meghan. Prinţesa are 28 de ani şi este una dintre cele două fiice ale prinţului Andrew. Soţul ei este un om de afaceri de 32 de ani, implicat în domeniul băuturilor alcoolice. Cei doi s-au cunoscut în 2010 şi s-au logodit la începutul acestui an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: