image
Sursa foto: marca.com

Sergio Ramos a sărit să-l bată pe șeful Federației, după demiterea lui Lopetegui: Pique i-a despărțit

Demiterea lui Julen Lopetegui de la naționala Spaniei după ce acesta a anunțat că va pleca la Real Madrid s-a lăsat cu un scandal uriaș. Pe lângă șocul pe care l-a produs în cadrul echipei, dar și în rândul oamenilor din fotbal, precum și în presa internațională, decizia l-a scos din sărite și pe Sergio Ramos.

Conform LaSexta, căpitanului lui Real Madrid și al Spaniei nu i-a picat bine vestea, reproșându-i președintelui Federației că a destabilizat echipa. De la reproșuri până la un conflict fizic n-a mai fost decât un pas. Ramos a sărit să-l bată pe Luis Rubiales și doar intervenția promptă a lui Pique a calmat spiritele. Fundașul Barcelonei a intervenit și i-a despărțit pe cei doi.

Julen Lopetegui a fost demis de pe banca Spaniei cu o zi înainte de startul Cupei Mondiale și cu două zile înainte de primul meci al Spaniei la Mondialul din Rusia. Antrenorul de 51 de ani a fost înlocuit cu Fernando Hierro, directorul sportiv al "La Roja".

Decizia a fost luată de Feredație după ce Lopetegui a anunțat că a semnat cu Real Madrid, luând prin surprindere pe toată lumea. Lopetegui va fi prezentat oficial ca antrenor al lui Real Madrid, ca înlocuitor al lui Zinedine Zidane, în această seară, pe stadionul Santiago Bernabeu.

Lopetegui nu a pierdut niciunul dintre cele 20 de meciuri ca selecționer al Spaniei, obținând 14 victorii și 6 remize.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: