image
Sursa foto: Getty Images

Juventus, aproape de primul transfer al verii: Negociază cu un mijlocaş de la Liverpool

Juventus are planuri mari pentru sezonul următor, când ţinteşte câştigarea Ligii Campionilor. Şi este la un pas să facă primul transfer de marcă. Conform gazzetta.it, "Bătrâna Doamnă" este aproape să ajungă la un acord cu Emre Can, mijlocaşul lui Liverpool.

Jurnaliştii italieni susţin că internaţionalul germen a primit o ofertă din partea lui Juventus, iar termenii oferiţi sunt pe placul său. Emre Can ar urma să semneze pe o perioadă de cinci ani şi va avea un salariu de şase milioane de euro pe sezon.

Bayern Munchen şi PSG sunt alte echipei care sunt interesate de Emre Can, dar internaţionalul germen este mulţumit de contractul oferit de Juventus. Mijlocaşul ar urma să ajungă în Serie A din postura de jucător liber de contract pentru că în vară îi expiră înţelegerea cu Liverpool.

În vârstă de 23 de ani, Emre Can evoluează pe Anfield din 2014, când "cormoranii" i-au plătit lui Bayer Leverkusen clauza de reziliere în valoare de 12 milioane de euro. În perioada petrecută la Liverpool, internaţionalul german a strâns 115 de prezenţe în tricoul "cormoranilor" şi a marcat 8 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: