image
Sursa foto: sport-express.ru

Kokorin și Mamaev, jucătorii care au bătut crunt un politician, au mai primit o lovitură: Cât vor sta în închisoare

Aleksandr Kokorin (27 de ani) și Pavel Mamaev (30 de ani) nu vor ieși prea repede din închisoare, după ce au rupt în bătaie un politician. Cei doi fotbaliști, care au jucat cu Rusia la Cupa Mondială 2018, vor mai trebui să stea în închisoare până pe 8 februarie 2019, cel puțin, timp în care investigațiile continuă.

În plus, avocatul acuzării solicită trei ani de închisoare pentru cei doi jucători, care se află în arest încă de la începutul lunii octombrie.

Totul s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8 octombrie, când Denis Pak, înalt oficial în Ministerul Industriei și Comerțului din Rusia, a fost bătut rău, într-o cafenea din Moscova. După meciul direct dintre Zenit St. Petersburg și Krasnodar, cei doi au mers ulterior împreună în Moscova, pentru a se distra. Aveau liber de la cluburi, ca urmare a faptului că s-a întrerupt campionatul pentru a permite naţionalelor să evolueze în Liga Naţiunilor.

Ajunşi într-o cafenea din capitala Rusiei, cei doi au început să se comporte sălbatic. "Făceau gălăgie, urlau, se purtau dezgustător", a povestit un martor, potrivit presei locale. În stabiliment se afla şi Denis PaK, un cunoscut politician, care a încercat să meargă la ei şi să îi convingă să se calmeze. Probabil ameţiţi de aburii alcoolului, aceştia nu doar că nu au putut fi calmaţi.

Curând s-a ajuns la un conflict fizic, în ajutorul celor doi sărind şi fratele lui Kokorin. Pak a fost bătut cu sălbăticie și a primit și un scaun în cap, de la Kokorin, alegându-se cu un dinte rupt și mai multe vânătăi pe față. Ambele cluburi şi-au cerut deja scuze pentru comportamentul reprobabil al jucătorilor lor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: