image
Sursa foto: digiport.ro

Imagine senzațională în Brazilia: Mbappe i-a luat fața lui Neymar și a devenit idolul puștilor

Kylian Mbappe a fost unul dintre starurile Cupei Mondiale. Tânărul atacant francez a marcat un gol în finala câștigată de Franța în fața Croației, scor 4-2 și este considerat unul dintre jucătorii care au șanse mari să câștige Balonul de Aur.

Mbappe are o sosie și în România. Florinel Coman este alintat de Gigi Becali "Mbappe de România", iar finanțatorul FCSB chiar crede că fotbalistul care a reușit o dublă în derby-ul cu Dinamo este o adevărată comoară. Tocmai de aceea, Becali i-a pus clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.

Coman are concurență serioasă în Brazilia. Lincoln Correa dos Santos (17 ani) joacă la Flamengo și este considerat urmașul lui Vinicius Junior. Lincoln este cotat la 5 milioane de euro de site-ul transfermarkt.pt. În ultima partidă jucată de Flamengo, Lincoln a marcat un gol și s-a bucurat la fel ca Mbappe. Reușita urmașului lui Vinicius Junior a adus un punct celor de la Flamengo în deplasarea de la Gremio (scor 1-1). Spre deosebire de Lincoln, Vinicius Junior a declarat că îl are ca idol pe Neymar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: