image
Sursa foto: basarabia.md

„Toți la vot! Pentru a salva Chișinăul de mafie, trebuie să votăm mai mult decât pot ei fura”

E deja ora 17:00 când scriu aceste rânduri, dar prezența la vot în cadrul scrutinului din Chișinău rămâne în continuare alarmant de joasă, comparativ cu celelalte alegeri și cu numărul alegătorilor înscriși în listă. Doar 26.6% din chișinăuieni s-au prezentat până acum la urne și sunt toate șansele ca primarul capitalei fie ales de o minoritate absolut nereprezentativă.

Înțeleg că alegerile sunt anticipate, organizate în fugă, multă lume nu este informată, sau din contra, e manipulată și dezinformată de holdingurile media ale clanurilor mafiote Plahotniuc-Dodon, înțeleg că mulți dintre noi sunt dezamăgiți după atâtea trădări din partea celor pe care i-am ales de-a lungul anilor, mulți au lăsat mâinile în jos și și-au pregătit deja bagajele pentru că nu mai cred în schimbare și într-un viitor acasă.

Dar dacă nu ieșim noi la vot, cetățenii deșteptați, care pot deosebi adevărul de manipulare, promisiunile deșarte de fapte concrete și oamenii cu suflet și conștiință de marionetele servile regimului criminal, vor decide ei pentru noi! Prin fraude, prin manipulare, prin mobilizare masivă și organizată a propriilor susținători, precum și aducerea forțată și șantajarea bugetarilor.

De aceea, îi rog pe cei de acasă, toată lumea conștientă, toți cărora le pasă de soarta capitalei, #ToțilaVot! Pentru a salva Chișinăul din ghearele mafiei Plahotniuc-Dodon, e important să votăm mai mult decât pot ei fura! #MobilizareGenerala!

BLOGUL lui Dan Oleinic

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: