image
Sursa foto: as.com

Real Madrid şi-a pus la punct strategia pentru sezonul viitor: Listă impresionantă de achiziţii

Zinedine Zidane şi Florentino Perez au pus la punct strategia pentru sezonul viitor, iar site-ul elespanol.com a dezvăluit care sunt jucătorii care vor rămâne la Real Madrid şi cei care vor părăsi gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Gareth Bale este cel mai sonor nume de care madrilenii sunt gata să se despartă. Real Madrid ar vrea însă să-şi recupereze cele 100 de milioane de euro investite în 2013 pentru transferul său, însă suma nu poate fi achitată prea uşor de orice club.

Manchester United, Tottenham, PSG şi Bayern Munchen sunt cluburile despre care s-a scris în ultimele luni că ar fi interesate de serviciile lui Bale.

Isco, Dani Ceballos, Marcos Llorente, Mariano Diaz şi Keylor Navas sunt ceilalţi fotbalişti de care Real Madrid e dispusă să se despartă în vară, potrivit sursei citate.

Pe lista venirilor se află un fundaş stânga care să concureze cu Marcelo (Benjamin Mendy e principala ţintă), unul sau doi mijlocaşi (principalele ţinte sunt Eriksen, Pogba şi Van de Beek) şi doi atacanţi (Jovic şi Hazard sunt doriţi de madrileni).

Pe lângă aceste nume, Real Madrid speră să poată să transfere şi unul dintre starurile lui Paris Saint Germain, Neymar sau Kylian Mbappe.

Real Madrid îl va păstra pe Toni Kroos, care şi-a prelungit cu un an contractul cu "los blancos", până în 2023. Şi Raphael Varane, despre care se credea că ar putea fi vândut, a anunţat că va continua pe Santiago Bernabeu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: